Promotie

PROMOTIE


De bloemen- en plantenmarkt verandert snel. Elke dag worden er nieuwe rassen geïntroduceerd en groothandelaren wisselen van leverancier zonder dat u ervan op de hoogte bent. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf en producten in deze snel veranderende markt op de juiste plaats worden opgemerkt; sluit je aan bij Flower Circus!


We promoten uw bedrijf en product op onze speciale Flower Circus-manier!

We showen

Gedurende onze shows tonen wij uw product inclusief naam en bedrijfslogo aan het publiek.

We inspireren

Om de verkoop te stimuleren inspireren we het publiek met nieuwe ideen om uw product te gebruiken.

We vertellen

We houden er van om het verhaal achter uw bedrijf en product te vertellen, en wat het is dat uw bedrijf en product zo speciaal maakt.

We showen


'Een foto zegt meer dan duizend woorden.' Kunt u zich de kracht voorstellen wanneer u uw bloemen / planten echt aan de groothandel en bloemisten kunt laten zien, zodat ze deze niet alleen zien, maar ook voelen, ruiken en ervan genieten!


Dit is precies wat er gebeurt tijdens onze shows. Alle bloemen / planten worden getoond met uw bedrijfslogo en de productnaam, zodat de klant weet wat hij de volgende keer moet bestellen.

We inspireren


Flower Circus gaat verder dan alleen het tonen van uw product. De bloemisten zullen je product zeker leuk vinden, maar zolang ze niet weten wat ze ermee kunnen doen, of hoe ze het in een commercieel ontwerp moeten gebruiken, zullen ze het waarschijnlijk niet kopen.


Tijdens onze show zullen onze 'Flower Magicians' verschillende ontwerpen maken om de bloemist ideeën te geven over het gebruik van uw bloemen in hun eigen werk. Op deze manier willen we hen de tools en kennis geven om deze bloemen op een winstgevende manier te gebruiken.

We vertellen


Tenslotte zullen we ook meer vertellen over uw bedrijf, uw producten en wat het is dat het zo speciaal maakt.


Ervaring leert ons dat hoe meer bloemisten over een product weten, hoe meer zelfvertrouwen ze krijgen om het te verkopen.

Op deze manier leert de bloemist niet alleen over uw verhaal, maar leren zij ook om uw bloemen te verzorgen. Dit verhaal stopt natuurlijk niet tijdens de show, we nemen dit verhaal ook online om alle volgers van Flower Circus-volgers online te bereiken.

Neem contact met ons op


Geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw bedrijf te promoten tijdens onze shows, tentoonstellingen en online? stuur ons een bericht!


 
 
 
Email: info@flowercircus.nl

Phone: +31 (0) 850 021 656