Onze artiesten

ONZE ARTIESTEN

JOHN ELSTGEEST

'Circus Directeur'


John Elstgeest heeft meerdere jaren ervaring in het promoten van bloemen in Europa en Rusland. Hij is gespecialiseerd in het enthousiast maken van mensen over een product, niet alleen door feiten te geven, maar ook door het verhaal achter het product te vertellen.


Met zijn artistieke en charismatische manier van vertellen tijdens de show krijgt hij zelfs de meest kritische bloemisten die positief betrokken zijn bij de producten.

JHON KOOPMAN

'Ringmaster'


Naast echtgenoot, een vader van drie kinderen, leliekweker, bloemenfotograaf, promotionele specialist bij YourLily en een schrijver van kinderboeken (Lili wil bloeien), Jhon staat graag op het podium . Zijn ervaring als acteur bracht hem naar ons Flower Circus.

Omdat hij bekend is met de bloemenbusiness en mensen in de branche kent, kan hij u tegelijkertijd informeren en vermaken. De meeste van zijn grappen zijn op het randje, maar goed, wat kun je verwachten van een man die niet kan opgroeien en een beslissing kan nemen over wat hij moet doen. Zijn officiële titel bij Flowercircus is "Ringmaster". Maar de meeste tijd lijkt hij meer op de clown ...

MARK FRANK

'Flower Magician'


Mark Frank is een getalenteerde ontwerper in de bloemenindustrie, gevestigd in Hilversum, Nederland. Afgezien van zijn passie voor bloemen, heeft hij een passie voor confetti. Dus pas op als je naar een show op de eerste rij gaat zitten wanneer de Flower Magician Mark op het podium staat!


Zijn specialismen zijn bloemkundig advies, productontwikkeling, bloemdessin en styling voor evenementen en tentoonstellingen, en consultancy voor de grootwinkelbedrijven in bloemproducten en marketingstrategieën. Hij werkt al meer dan 20 jaar in de bloemenindustrie, zowel voor nationale als internationale projecten.

MARTIN GROEN

'Flower Magician'


Martin is een man met meerdere (bloem) talenten. Naast het runnen van zijn bloemenwinkel, reist hij over de hele wereld voor demonstraties, tentoonstellingen en bloemparades. Daarnaast heeft hij ook altijd nog tijd om te fietsen. Wij hopen bij Flower Circus dat hij ooit nog op een éénwieler een show doet.


Tijdens het reizen krijgt hij voortdurend nieuwe inspiratie voor zijn werk. Martin versierde ook verschillende koninklijke huwelijken. Kortom: een echte Flower Magician!

MICHAEL VAN NAMEN

'Flower Magician'


Hoewel Michael van Namen bang is voor clowns, is hij meer dan blij om in dit Circus op te treden. Hij is een zeer energieke persoon met een ongelooflijke passie voor bloemen.


Hij haalt zijn inspiratie uit de natuur om hem heen, trends en vormen. "Dit houdt me op de hoogte en laat me verlangen naar iets moois". Tijdens shows en presentaties kan hij deze passie overbrengen in verrassende en creatieve boeketten en arrangementen.

RUUD HAZELAAR

'Flower Magician'


Ruud Hazelaar ontwerpt en realiseert verschillende bloemen- en ambience-projecten in binnen- en buitenland. Hij is gespecialiseerd in bloemdessign, interieurobjecten, evenementstyling, productpromotie en standontwerp. Misschien wel de meest seieuze Magician, maar laat je niet verassen, want de trucs schud hij af en toe zo uit zijn mouw!


Hij staat voor creatief talent, uniekheid, inspiratie, stijlvol, levensstijl, persoonlijkheid, ervaring en passie!

JULIA SHUTKEVYCH

'Digital Marketing Juggler'


Wat is het circus zonder jongleurr? Julia goochelt meesterlijk met een aantal "digitale marketingballen" zoals sociale media, advertenties, SEO en meer om ervoor te zorgen dat elke bloemshow een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn, niet alleen voor deelnemers maar voor alle online Flower Circus fans!


Email: info@flowercircus.nl

Phone: +31 (0) 850 021 656