Perm

FLOWER CIRCUS IN PERM

Woensdag 16 Januari was Flower Circus in bij de grootste importeur van Perm, Rusland voor de eerste show van 2019.Bloemen magiër Martin Groen was samen met John Elstgeest om de mensen een middag vol inspiratie, informatie en plezier te geven.


Speciaal voor de gelegenheid had de importeur ook een bruid geregeld welke al het bruidswerk op een mooie manier kon laten zien aan het volop aanwezige publiek.

Steeds meer bloemisten kennen Flower Circus, en komen dan ook soms van verre om de shows bij te wonen.


Dit keer maakte Martin Groen veel verschillende types en stijlen arrangementen en boeketten met bruidsthema. Dit om de bloemist zo veel mogelijk inspiratie mee te geven, en dit in hun eigen winkel te gebruiken.

Ook geven zowel Martin en John meer tips over de verzorging en achtergrond van de bloemen, en tips om meer uit de verkopen te halen.

Voor en na de show werden alle boeketten en de gepresenteerde bloemen van de deelnemende kwekers en veredelaars volop gefotografeerd.

Dit deze manier van promoten een goede aanvulling is, bleek wel uit het feit dat de importeur al voor het beginnen van de show de eerste bestellingen doorgaf van de bloemen die gebruikt gingen worden.

De importeur en Flower Circus kijken dan ook terug op een zeer geslaagde middag, welke dan ook zeker een vervolg zal krijgen!

Email: info@flowercircus.nl

Phone: +31 (0) 850 021 656