Over ons

OVER ONS

Hoe het allemaal begon


Na op verschillende gebieden in de bloemenindustrie te hebben gewerkt en naar vele landen over de hele wereld te reizen, besloot John Elstgeest dat het tijd was om twee van zijn grootste passies te combineren; bloemen en mensen vermaken.


Tijdens zijn reizen voor zijn werk ontdekte John dat er een enorme behoefte is aan kennis en inspiratie binnen de bloemenindustrie. De kennis over bloemen, (nieuwe) variëteiten en hoe ze te gebruiken en te verzorgen, gaat meestal ergens in de keten verloren, omdat we werken in een snel evoluerend vers bedrijf, met een focus op zo snel mogelijk verkopen.


Nadat hij met verschillende bloemenarrangeurs had gesproken, besloten ze dat het tijd was om Flower Circus te lanceren. Op deze manier konden we naar verschillende plaatsen reizen om mensen met bloemen te laten zien, informeren en entertainen om zowel de kennis als de verkoop in de hele keten te vergroten.


In oktober 2016 zijn we begonnen met onze eerste show in Perm, Rusland.

Flower Circus vandaag


Na de eerste show in Perm volgden vele verschillende steden en landen, tot nu toe hebben we shows gehad in Rusland, Zweden, Engeland, Oekraïne, Belaris, Kroatië en Roemenië.


Naast de shows was Flower Circus ook aanwezig met een stand op verschillende beurzen. We hebben de producten getoond van de bedrijven die zich bij ons hadden aangesloten, zowel in onze stand als op het podium.


Terwijl we steeds meer shows deden, hadden we ook meer Flower Magicians nodig. Nu werken we op regelmatige basis met 4 toonaangevende Nederlandse bloemenontwerpers. Later vonden we ook een extra Ringmeester (of is het een clown, we zijn nog niet zeker) om onze shows te presenteren.


Om ervoor te zorgen dat u alle informatie over onze shows, inspiratie en alle andere informatie over Flower Circus kunt vinden, bevat ons team nu ook een Digital Marketing-jongleur.

Flower Circus morgen


We willen zoveel bloemisten over de hele wereld inspireren, informeren en vermaken, zodat ze hun businness zo winstgevend mogelijk kunnen maken. Evenals het helpen van bedrijven om hun producten te promoten om zowel de verkoop als de merkbekendheid te vergroten.


We willen dit zowel tijdens onze shows, tentoonstellingen als online doen. Op dit moment werken we hieraan. Als u op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en shows, log dan in op onze nieuwsbrief.

 
 
Email: info@flowercircus.nl

Phone: +31 (0) 850 021 656