over ons

ONZE ARTIESTEN:

 

Ruud Hazelaar - Bloemen Magier

Ruud Hazelaar creëert en realiseert diverse bloem & sfeerprojecten nationaal en internationaal. Hij is gespecialiseerd in floral design, interieur objecten, evenement styling, product promotie en standdesign. Hij staat voor creatief talent, uniekheid, inspiratie, stijlvol, lifestyle, persoonlijkheid, beleving en passie!

 

Mark Frank - Bloemen Magier

Mark Frank is een getalenteerde ontwerper in de bloemenindustrie, gevestigd in Hilversum, Nederland. Zijn specialismen zijn bloemen consulting, productontwikkeling, floral design en styling voor evenementen en tentoonstellingen, en consultancy voor retailmarkten in bloemconcepten en marketing strategieën. Hij werkt al meer dan 20 jaar in de sierteeltsector, op nationale en internationale projecten.

 

Michael van Namen - Bloemen Magier

Passie, dat is het waar het bij Michael om draait. De prikkels die ontstaan door de natuur, trends en vormen zorgen voor een continue vernieuwing. Dit houdt mij scherp en laat ons verlangen naar iets moois".

Michael van Namen zorgt met zijn energie en entousiasme voor verrasende en creatieve arrangementen.

 

Martin Groen - Bloemen Magier

Martin is een man met vele (florale) talenten. Naast het werk in zijn bloemenwinkel, reist hij ook de hele wereld over voor demonstraties, beurzen en bloemenparades. Gedurende deze reizen doet Martin weer enorm veel inspiratie op in de landen die hij bezoekt. Martin heeft tevens een aantal koninklijke huwelijken mogen aankleden met bloemen. Met recht een echte Bloemen Magier.

John Elstgeest - Circus Directeur

John Elstgeest heeft meerdere jaren ervaring met het promoten van bloemen in (Oost) Europa en Rusland. Hij is gespecialiseerd in het enthousiasmeren van bloemisten en groothandels voor mooie bloemen en planten. Niet alleen door het vertellen van feiten over het product, maar juist ook door een stuk storytelling. Door zijn artistieke charismatische manier van vertellen krijgt hij zelfs de kritische bloemist nog positief betrokken bij het product.